DKSH Berkerjasama Dengan Syarikat Nabati Malaysia Mengembangkan PasaranBarangan Pengguna Unit Perniagaan DKSH, sebuah pembekal perkhidmatan pengembangan pasaran bagi barangan pengguna bergerak pantas (FMCG) di Asia, telah menandatangani perjanjian dengan Nabati Food Malaysia Sdn Bhd untuk menyediakan perkhidmatan pengembangan pasaran untuk makanan ringan di saluran perdagangan moden di Semenanjung Malaysia .


DKSH akan menyediakan perkhidmatan pengurusan pengedaran, logistik, pemprosesan pesanan jualan dan penerimaan akaun untuk Richeese Cheese Wafer Nabati Food, Wafer Chocolate Richoco dan Nabati Mine Bar di pasar raya hypermarket terpilih, pasaraya dan kedai serbaneka di negara ini.

"Perkongsian dengan Nabati Food adalah contoh utama syarikat Asia yang berjaya mencari peluang pertumbuhan di Asia Tenggara, terus memacu perdagangan dalam Asia," kata Chua Chong Hoon, Naib Presiden, FMCG, DKSH Malaysia dalam satu kenyataan.

Sementara itu, Pengarah, Nabati Food Malaysia, Maret Yudianto berkata DKSH mempunyai rekod prestasi terbukti untuk mengembangkan jenama FMCG di negara ini. "Ini membolehkan kita menumpukan kepada kecekapan teras kami untuk menghasilkan produk gula-gula yang lazat dan lazat untuk pengguna Malaysia," katanya.

2 comments:

  1. Thanks so much for this information. I have to let you know I concur on several of the points you make here and others may require some further review, but I can see your viewpoint. ecco.com.my

    ReplyDelete
  2. Nice Informative Blog having nice sharing.. kiss918

    ReplyDelete

Followers

Pages